Soru ve talepleriniz için bizi arayın
+90 232 328 34 70

HABERLER

COLINES Türkiye'deki ekibini genişletiyor!

09  Haz

2022

Satış sonrası hizmetler ağımız güçleniyor...

COLINES, hem kast hem de şişirme ekstrüzyon hatları için satış sonrası servis ekibini yerel pazara genişleterek Türkiye ile olan özel ilişkisini güçlendirdi.

Dolayısıyla, bundan böyle COLINES ile şirketin Türkiye temsilcisi Eksim Plastik arasındaki işbirliği, Türkiye'deki sayısız müşterisine mümkün olan en iyi desteği garanti edecektir.

COLINES Türkiye pazarından sorumlu Gabriele Peccetti, “Satış sonrası destek politikamızın, müşterilerimizi mümkün olan en iyi şekilde desteklemek için çok önemli olduğuna inanıyoruz ve bu nedenle servis ağımızı genişletmekten gurur duyuyorum. Yeni, yetnekli ve vasıflı bir teknisyenin işe alınmasıyla Türkiye'deki bakım departmanı genişledi. Bu destek, başlangıç ​​aşamasında ve tüm satış sonrası faaliyetler için çok önemli olacaktır.

Müşterilerimizin çabalarımızı takdir edeceklerinden eminiz ve işimiz için çok önemli gördüğümüz bir ülkede büyüme ve konsolidasyon sürecimizde aktif olarak yer aldığı için yerel temsilcimiz Eksim Plastik'e teşekkür ederiz” dedi.

COLINES Müşteri Hizmetleri Müdürü Davide Nardini, “Ülkedeki büyümemizi sürdürmek için yerel temsilcimiz Eksim Plastik aracılığıyla Türkiye'deki ekibimizi genişletmekten çok memnunuz. Yerel müşteri hizmetleri departmanının, değerli Türk müşterilerimize son derece etkili bir destek sunacağından eminiz” dedi.

Daha fazla ihtiyaç veya bilgi talebi için bizimle veya acentemiz Eksim Plastik ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

Tüm Haberler

Tüm Firmalarımız ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi, CE Avrupa Birliği Kalite Standardı belgelerine sahiptir.